Sunday, May 04, 2008

Balik kampung?

Kak Dah pernah berkampung di Seremban selama 6 tahun. Hari Sabtu 3/5/2006, Kak Dah balik kampung...... Bang Cik dapat jemputan kesana. Kak Dah mengekur. Pakaian kami hijau sedondon, tambah lagi dengan Naza Suria hijau.

Kak Dah dapat jumpa kawan2 lama..... Kamera masa pergi ada dalam beg tangan Kak Dah. Sampai dekat nak habis makan baru Bang Cik minta..... Ini je la gambo yang dapat Bang Cik snap.... Peringkat awal majlis, tidak ada foto dalam kamera, cuma tergambar dalam minda, terselit celah nostalgia....

tudung putih dgn baju hijau tu Kak Dah..... jauh dan kecil
tengkolok atas pinggan?
ini Dato Mufti Negeri Sembilan..., masih beliau dari dulu.


warna warni
Kak Dah
Kami-kami
Dato Yusof pun ada dengan kami-kami
Kak Hajah Ramlah dan suami(orang kuat AG)
Zuljesli dan Kak Dah
Student buat zapin

2 comments:

cd94 said...

salam kak dah...saya sbenarnya nk tanya ngan k.dah, itu pu n kalau k.dah x keberatan, mcm mana nk letak blog kita kat google search supaya org jumpa? saya sbenarnya selalu buka blog k.dah, suka baca tulisan kakdah...mulanyer terjumpa dlm google search tu lah...skarang ni, sy pun tgh blajar2 create blog..tapi masalahnyer sy x dpt jumpa pun blog sya dlm google search tu...kalau kakdah x keberatan, harapnyer dapatlah kak dah bantu saya yer...

KakDah said...

untuk cd94,

terima kasih sudi berkunjung ke blog kakdah....

kakdah pun tak tau macam terlekat dalam google search. agaknye bila selalu tulis dan update, baru timbul dalam google search kut....

agak akak je..