Saturday, February 16, 2008

Internet

Internet dah ada di Presint 14 Putrajaya.

7 comments:

azlanlin said...

Tentunya, internet yang dah muncul akan menambahkan warna warni dalam kehidupan kakdah. Ramai yang menantikan pengkisahan kehidupan yang kakdah tempuhi. Tentunya akan menjadi panduan kepada blogger yang lain.

>> Teruskan KakDah! kami sedia menanti....

Pak Ngah: said...

:: salam... selepas niii... orang putrajaya akan mengorak langkah... segala cerita yang terperam akan diceritakan semula...

:: teringin nak tengok photo dan no pendaftaran Naza Suria warna hijau dalam entri akan datang... kemudian disusuli pulak oleh Vios... dan teringat kata2 PakLang ketika kami berjumpa malam tadi... "lepaih ni... jangan dok nak bagi alasan patah kaki lagi..."

PakTeh said...

salam utk kakdah sefamili. nampaknya 2008 menjanjikan sesuatu yang menarik dlm rentetan kehidupan.

dari permintaan catatan kehidupan ke kereta; MakTeh pulak teringin juga nak tengok foto langsir baru, yes :D

azlanlin said...

To PakTeh:

Rasanya, kereta boleh dilihat dalam gambor..tetapi bab langsir, walaupun sama designnya...masih tak sama dari segi panjang dan pendeknya..

>> ada baiknya jika ke Putrajaya terus utk memerhati langsirnya.

>> Masa aku ke sana, masih belum dipasang ropon2nya...maklum le tinggal 2 orang je...hehehhe

>> selamat datang ke Putrajaya

>> Cuti bulan 3 nanti aku akan ke Putrajaya uatas urusan JPJ bahagian Teknikal...jom ke Putrajaya!

KakDah said...

Salam..
Kita boleh cerita panjang lebar tentang langsir...... tapi kena mari sini la...

Kalau semua rumah sama tinggi dan sama saiz tingkap, pintu dan sliding door, kan senangggg....

Jangan-jangan Bunglow di Seri Iskandar pun lain saiz tingkap, pintu dan sliding door... teruk Kak Dah.

azlanlin said...

Sebab berbeza tiap2 rumahlah membuatkan aktiviti menjahit sentiasa berjalan lancar.. kalu idak, sekali buat je le jawabnya.. hehehhe

KakDah said...

Salam.
langsir kak Dah semusim tergantung..... kemudian adjust jadi selimut.... kadang2 adjust jadi "saprah".... kalau umur dia panjang, akan berakhir sebagai kain buruk... hehe.