Tuesday, February 12, 2008

tanggal 12hb feb

Ni PakLang tulis lagi, meminjam ruang KakDah.

KLIA jam 8pm. Kejap lagi nak ke Kuching. Petang tadi sebelum bertolak dari rumah dengan teksi, ada telefon TMNet. Esuk pagi lebih kurang jam 10am, ada orang telecom akan datang rumah untuk install apa yang patut sebagaimana pakej yang dipohon.

Lepas ni, KakDah tentu aktif semula.

Ada rezeki boleh jumpa PakNgah dan keluarga di Kuching. Janji awal pada 14hb sebelah malam.

5 comments:

Pak Ngah: said...

:: salam paklang & maklang... maaf tak dapat jumpa awal... sebab kena ke putrajaya 13 - 14/2... flight 6.00 pg ni... mesy jam 9.00 pg... harap tiada aral...

:: OK... insyaAllah kita jumpa 14/2 sebelah malamnya

azlanlin said...

wow...dpt juga berjumpa seumpama "tanah badan" sendiri... x gitu paklang dan pakngah?

PakTeh said...

salam PakLang & MakLang. semoga PakLang dapat bertemu juga pada hari yang dirancang. kalau kira2.. bagus dah time meeting/kursus tu, boleh ziarah saudara. tempat ngam dah. tapi dah serentak pulak no..

mujur tak masa kursus sama panjang ek? kalau serentak masa, tentu kantoi dua2. hehe. jenguk2 ipar & anak2 sedara sajalah.

norashady said...

Hai...Bukan main happy lagi Kak Dah semenjak balik semenanjung ni :-) Semoga terus maju JAYA di PutraJAYA.. Jangan lupa orang sini..

KakDah said...

salam pd semua,nak tunjuk gambo2..kamera SiBongsu bawa ke poli..., bab langsir tu nanti Kak Dah buat entry lain...banyak beno ceritenye....

kepada si kecik ...Wafy dan cucu2 lain di Sabah...opah dan tok ayah tak kan lupa..baru ptg tadi opah sms Rizmi tanyekan khabo nak sms mama wafy takde no...

ade mase marila jalan2 ke putrajaya.