Friday, November 24, 2006

Ladies Night... few photos.

Diaorang anto gambo kat kak dah pakai email je... Jadi yg ini je la Kak Dah uploadkan.. Entah la, Kak Dah pun heran, dah usia-usia gini baru Kak Dah berpeluang dengan ICT. Tapi takde le susah benar, click-click je, tekan delete, tekan button back dan press enter!



Kak Dah baca teks... udah kene pakai speck le ne.













Kak Dah masa cabutan bertuah.













Kak Dah dengan Timbalan Pengerusi












Potong Kek. Lilin ada satu je, tahun pertama
puspanita PKK....tapi sudahnye kek
dipotong, lilin tak ditiup... lupe dan gabra!











Kak Dah bersama dgn wakil Puspanita Sabah serta bendahari dan penolong bendahari












[ ] [ ] Mak Ngah: Kite fotogenik tak?.. he ee.


[ ] [ ] Along n Angah: handbag baru tu nampak talinye je...

3 comments:

Pak Ngah said...

Kata Acik: Kalau Mak Lang pakai kanta lekap le..macam mana ye..?

Mak Ngah kata:..fotogenik....

Kata Along: Kalau dipegang macam orang yang di tengah2 tu..baru le nampak handbag "present" tu..

Angah kata: Handbag bertali sesuai disandang macam Mak Lang buat tu..
kalau dipegang macam yang Along kata tu...katun le jadinya..hehehe.

KakDah said...

To Acik, teringin juga tapi warna ape ye yg sesuai.....nanti Mak Lang minta peruntukan daripada Pak Lang.....agak2 Pak Lang nak bagi ke dak....cuba teka....

Pak Lang awal2 lg kata pakai hand beg tu mesti dijenjeng tapi Mak Lang terlupa...dan lebih selesa di sangkut kat bahu....

Pak Ngah said...

Acik bisik...warna pe pun boleh...asal Mak Lang minat dan suka...tapi kalau warna biru...eeii...bestnya...silap2 Pak Lang memandu asyik dok pandang ke kiri je...jeling Mak Lang di sebelah...hingga terlupa nak pandang ke depan...hehehe.